Тръгна конкурс за шеф на НАП - Варна

Парите

20-09-2013, 14:52

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Процедурата по проучване за издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация ще се извършва само на класираните кандидати

НАП обяви конкурс за директор на варненската структура на ведомството. Поне 7 годишен професионален опит, както и минимална образователна степен "магистър" трябва да имат кандиатите. Желаещите да се включат в надпреварата за директорските постове, трябва също да притежават стратегическа, лидерска и управленска компетентност, както и да са екипно ориентирани в работа си. Задължително условие за бъдещите директори на трите дирекциите на НАП е също да притежават задълбочени познания в областта на данъчното и осигурително законодателство. 

От НАП са поставили и специфично изискване за заемане на длъжността, а именно получено разрешение за достъп до класифицирана информация. Процедурата по проучване за издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация ще се извършва само на класираните кандидати. Конкурсът за териториалните директори ще се проведе на три етапа. На първия желаещите ще трябва да представят писмена разработка на управленска тематика. Освен това те ще попълнят и тест за личностни качества, а одобрените кандидати ще бъдат интервюирани от комисия. Размерът на работната заплата, определена за длъжността "директор на териториална дирекция на НАП" е 2250 лв., уточняват от НАП. Срокът за подаване на документите е 30 септември 2013 г.