"Под прикритие" се завръща

Варна Лайф

20-09-2013, 13:50

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Започнаха снимките на четвъртия сезон

Снимките на най-харесвания, успешен и очакван български сериал – Под прикритие започнаха тази седмица.

Четвърти сезон на култовия екшън стартира от яхтената марина на Св. Влас. Снимките по Черноморието  ще продължат 10 дни, а след това ще се пренесат в София и дори в чужбина, издадоха продуцентите на сериала.

Престрелки, преследвания по суша и вода, наркотици, убийства, нелегални сделки, гангстерска война и едно ченге под прикритие ни очакват съвсем скоро в ефира на БНТ.

Много от любимите герои на зрителите ще се завърнат, а много нови персонажи обещават да направят сюжета на сериала супер динамичен и неочакван. Това което става ясно след първите дни на снимки е че Джаро е жив и ще се завърне по-море от чужбина, Иво е оцелял след престрелката в последния епизод на трети сезон. Героите на Ивайло Захариев, Миленита, Мариан Вълев, Киро Ефремов и Владо Пенев  също се завръщат, а новите персонажи между които и Ния Туджарова, засега се пазят в тайна от екипа.

Режисьор на първи епизод ще бъде Димитър Митовски, оператор е Радослав Гочев, снимките ще продължат няколко месеца, като датата на излъчване на четвърти сезон по БНТ ще бъде обявена скоро.