Шофьорка блъсна две деца на колело

Новините

19-09-2013, 12:07

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

75-годишен дядо с комоцио в болница

Две деца пострадаха при катастрофа, станала вчера около 16 часа на ул. "Студентска" във Варна. И двете са били качени на велисипед. Водачът на колелото е с охлузвания, а детето което се е возило е с контузия на главата. За щастие за живота им няма опасност. Те са били прегледани в МБАЛ "Св. Анна", но не се е наложило постъпване в болницата. Велосипедът е бил блъснат от автомобил "Сеат", който е шофиран от 58-годишна жена. Тя е бутнала колелото при извършване на ляв завой по ул. "Подвис".  
Двама пешеходци пострадаха през вчерашния ден при катастрофи. 75-годишен е настанен в Окръжна болница с комоцио и контизии на главата и гръдния кош. Той е бил блъснат от автомобил при движение назад. Възрастният мъж е без опасност за живота. Шофьор на автомобила е И.И. на 26г. от Варна. 
21-годишна пешеходка също е настанена в болница за лечение. Инцидентът е станал вчера около 12 часа на бул. "Сливница". Жената е била блъсната на пешеходна пътека от "Фолксваген Голф", с водач - Д.М. на 27г. Момичето е получило различни контузии, но е без опасност за живота.