Спартак пътува за Ловеч утре преди обед

Играчите, заедно със спортно-техническия щаб на "соколите", ще разполагат със скромна сума за пътни разходи.

Отборът на Спартак 1918 ще отпътува за Ловеч утре в 10 ч. сутринта, където в 18 ч. ще играе срещу местния тим на Литекс. До преди час имаше вариант "соколите" да заминат за "града на люляците" днес, но това няма да се случи, тъй като и днес така чаканият превод на Коритото го нямаше. Играчите, заедно със спортно-техническия щаб на соколите, ще разполагат със скромна сума за разходи по пътуването, научи varna.utre.bg. Добрата новина за варненския клуб е, че в нея не влиза горивото за автобуса, тъй като той зарежда "безплатно" от колонките на фирма Инжстрой, където се сдобиват с горива машините на фирмата, занимаваща се с ниско строителство.

Днес играчите ще направят последна тренировка на клубния стадион Спартак от 17 ч.. Наставникът на соколите Георги Иванов-Геша ще вземе за Ловеч всички налични футболисти. В клубния автобус ще се качат 16 играчи, като между тях няма да са наказаният Роналд Донев и контузеният Ивайло Русев.

Групата на Спартак 1918:

вратари: Николай Банков, Радосвет Христов

защитници: Игнат Дамянов, Станислав Иванов, Славомир Събков, Калоян Иванов

халфове: Георги Коруджиев, Станислав Желязков, Джихат Кямил, Емил Николов, Виктор Митев, Беадир Беадиров, Никола Арнаудов, Благой Пасков

нападатели: Янаки Смирнов, Симеон Ганчев