Траян Дянков дебютира за Балчик при загубата от Суворово

Силистра удари Шумен с 3:1

Отборът на Суворово успя да победи като гост тима на Черноморец Балчик с 3:1, в среща от 5-ия кръг на Североизточната "В" група. Дебют за домакините направи бившият футболист на Спартак Варна Траян Дянков, който за последно игра за Черноморец Бургас.

Въпреки че тима от Балчик поведе в резултата през първата част с гол на бившия играч на Спартак Варна Денис Андреев, гостите успяха да направят пълен обрат през втората, като вкараха цели три гола. Попаденията за победителите реализираха Любомир Михалев, Никола Василев и Цветан Караколев. Последният се разписа с глава, а Михалев вкара от фаул. Никола Василев засече центриране на Мишо Михалев за крайното 3:1.

"Няма как да не съм доволен, след като спечелихме три точки. Играхме добре най-вече през втората част и заслужено се поздравихме с победата. Можехме да вкараме повече голове", каза за Varnautre.bg наставникът на Суворово Гаврил Гаврилов.

В друга среща от кръга Силистра победи като гост тима на Шумен 2010 с 3:1. Два гола за победителите реализира бившият младежки национал Ивелин Костадинов, а един добави Даниел Георгиев. Бившият футболист на Спартак Пламен Иванов изпусна сам срещу вратаря, а Филип Костадинов се отчете с асистенция.