Ледената пързалка отваря врати

Варна Лайф

14-09-2013, 16:46

Снимка:

www.sport4all.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Свободните часове - на www.sport4all.bg

В неделя отваря врати ледената пързалка в Общинския спортно-развлекателен комплекс „Младост”, съобщават от Общината. През последния месец тя беше затворена за ежегодна профилактика. Всички, желаещи да ползват пързалката, могат да видят графика за работа, цените и условията за ползване на електронната страница на ОП „Спорт за всички“ www.sport4all.bg , както и на входа на ледена пързалка. Графикът предвижда часове за платен достъп на граждани и време за тренировки на отборите по фигурно пързаляне и хокей на лед. 

Капацитетът на пързалката е 150 души с трибуни за посетители за 202 седящи места. Ежедневно ще се провеждат сесии, част от които са отделени за тренировки на групите по хокей и фигурно пързаляне.

Цената на входния билет е 4.00 лв., а з деца до 10-годишна възраст – 1.00 лв. Придружителят на дете до 10 години заплаща 2,00 лв. Наемането на кънки струва 3.00 лв, а гардеробът е левче. За заточване на 1 чифт кънки цената е 4.00 лв. Има и предплатен абонамент (включва входен билет за 30 сесии), който е 90 лв.

Цената за резервиране на Ледена пързалка е 108 лв. на час. Цената за резервация не включва входен билет, наем кънки наем гардероб – те се заплащат допълнително.

Зимното работно време е от 9 до 21 ч., а лятното - от 10 до 22 ч.