Нафтата с първа тренировка в Търговище

Спорт

13-09-2013, 11:20

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Всички футболисти са готови за утрешния двубой, в който единствената цел пред отбора е победата

Отборът на Нефтохимик пристигна в Търговище и се настани в местен хотел. Играчите на Антон Спасов имаха време за следобедна почивка, след което направиха пълноценна тренировка на терена на градския стадион. На заниманието присъстваха местни привърженици на футбола, както и представители на медиите в града.

В заниманието на пълни обороти се включи младежкия национал Живко Петков, който само ден по-рано се завърна от Москва, където взе участие в мача на лъвчетата с Русия. Той се чувства добре и няма пречка да вземе участие в мача утре. Всички останали футболисти също са готови за утрешния двубой, в който единствената цел пред отбора е победата.

В отбора на съперника Черно море Варна също всички футболисти са на разположение на треньора Георги Иванов. Капитанът Георги Илиев, който получи травма по време на мачовете на националите е възстановен и се очаква утре да изведе отбора на моряците за мача.

Днес Нефтохимик отново ще тренира в часа на мача, като от клуба обявиха, че заниманието ще бъде закрито за фенове и медии.

Главен съдия на двубоя в Търговище ще бъде Никола Попов.