На "Тича": Националите са в отлично функционално състояние

Тренират на 100%, Слави Сталев продължава да е на облекчен режим

Националите Георги Илиев, Александър Александров, както и вратарят на младежите Георги Китанов се присъединиха към Черно море и днес направиха първа тренировка с "моряците". И тримата се готвят наравно със съотборниците си. Това е добра новина за наставникът Георги Иванов, който имаше притеснения относно състоянието на капитана Георги Илиев, след като стана ясно, че е получил травма с националния отбор. "Тримата национали са в отлично функционално състояние, коментираха от щаба на Черно море, цитиран от пресслужбата.

След заниманието наставникът Георги Иванов проведе и традиционното възстановяване. В петък има още 1 занимание на "Тича" и след него групата за мача срещу Нефтохимик заминава за Търговище.

Младият талант Слави Сталев ще е на облекчен режим до събота заради болки в адукторите. Днес той мина ехограф и ще се знае повече за проблема му при излизането на резултатите в петък. Със сигурност отпада от сметките на Георги Иванов за мача с Нефтохимик. Офанзивния нигерийски футболист Стенли Окоро продължава следоперативното лечение.

Главен съдия на двубоя, който е в събота от 17 ч. в Търговище, е Никола Попов, а негови помощници са Павлин Михайлов и Георги Дойнов. За 4-ти рефер е назначен Георги Караколев, а събитията зад двете врати ще следят Станислав Ставров и Атанас Димитров.