Как да изучавате чужд език безплатно?

Животът

12-09-2013, 06:33

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Винаги има начин, стига да поискате

Изучаването на чужд език за някои е част от приоритетите им, който ги доближава до успеха, докато за други не е мисия номер едно,пише Az-jenata.bg. За вторите, рано или късно идва моментът, в който ще трябва да поназнайват някоя и друга дума на чужд език. Познанията, които ще натрупвате, ще свалят много бариери пред вас.

Вероятно ще попитате как да запишете езиков курс, когато не остава време и средствата не достигат?

Винаги има решение. Следващата добра идея се нарича Open culture. Това е сайт, който ще ви помогне в изучаването на чужд език, ще имате възможност да сваляте аудиокниги на различни езици и всичко това е безплатно за вас. На разположение са електронни книги, безплатни сертификационни курсове, интересни видеа.

Там ще намерите и безплатни курсове по биология, история, икономика, физика и други. На разположения са документални и други интересни филми, които да ви помогнат да упражните наученото до момента. Уроците са представени на достъпен език с обяснителни бележки, аудио- и видеоинструкции.

Имате възможност да си създадете акаунт, а ако не искате да създавате такъв, отново може да имате достъп до уроците, но няма да ви се запазва това, върху което сте работили последно. Едно чудесно помагало за ученици и студенти.

Всеки от вас, който е изучавал чужд език, знае колко е трудно да се усвои и запомни цялата тази информация. Потопете се в света на знанието, забавлявайте се с интересните филми, с аудио и електронните книги. С тяхна помощ западен език се учи най-лесно. Посетете сайта www.openculture.com и учете английски, немски, италиански, френски, китайски и много други.