Спартак атакува общината утре

Футболисти и треньори призоваха феновете да ги подкрепят утре в 9 часа

В Спартак (Варна) напрежението от нерадостната ситуация е на път да ескалира. Изоставени сами на себе си, оставени без заплати от началото на сезона, без лекар, масажист и без каквито и да е изгледи за бъдещето, футболистите и треньорите на тима взеха решение да протестират утре в 9 часа сутринта. Те ще бъдат пред сградата на общината дотогава, докогато кметът на Варна Иван Портних не обърне внимание на проблемите на клуба и не вземе някаква позиция за решаването им, разбра Varnautre.bg.

Днес играчите на Спартак взеха решение да проведат обичайната си тренировка, но от утре вече те ще преустановят всякакви занимания и ще търсят разрешение на проблема си. Както е известно, варненският клуб е изоставен без ръководство и пари за издръжка и продължаването му в шампионата и в турнира за купата е под въпрос. Играчите не са плащали квартирите си от доста време и скоро могат да се окажат и без покрив на главите си.

От Спартак (Вн) призовават феновете си да дойдат и да ги подкрепят в опита им да спасят отбора пред сградата на общината.