Дамите на Спартак започват с мач срещу шампиона

Двубоят с НСА е в събота от 11,30 на стадион "Спартак"

Женският тим на Спартак Варна ще стартира тазгодишното участие в първенството с домакинство на шампиона НСА. Срещата от 2-рия кръг е в събота на стадион "Спартак" от 11,30 ч. В първия кръг възпитаничките на Елена Пеева трябваше да гостуват на Академик, но двубоят бе отложен по молба на домакините, заради проблеми със стадиона.

"Започваме срещу най-добрия отбор в първенството - НСА, който е и основен фаворит за първото място. Ще е доста трудно, но ще се опитаме да вземем нещо в тази среща. Запазихме си основните футболисти, като този сезон ще имаме и по-млади състезателки. Взехме 5-6 момичета, родени между 1997 и 2000 г. Тренираме два пъти в седмицата и се надяваме този сезон да не се повтори ситуацията от миналия", сподели пред Varnautre.bg треньорката на тима Елена Пеева.

Припомняме, че през миналата кампания на шампионата тимът на Спартак не успя да завърши първенството, тъй като имаше затруднения с финансирането. На този етап проблемът остава актуален, но с по-големи надежди, че ще бъде решен в най-скоро време.