Весел старт на учебната година!

Животът

07-09-2013, 08:38

Снимка:

architectureartdesigns.com

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Красиви идеи, с които да зарадвате децата

Само броени дни остават до началото на новата учебна година. По-малките деца ще тръгнат на градина или предучилищна, а по-големите нямат търпение да научат нови и интересни неща в училище. Още преди седмици започна подготовката за предстоящата година.

От спортно облекло до тетрадки, тефтерчета, моливи и какво ли още не. Дълъг списък, а сметките винаги надвишават предварително направения план за пазаруване. Когато искате да спестите малко пари, но детето да има красиви принадлежности за училище, ви трябват добри идеи като тази. Малко материали и много фантазия.

С помощта на лепило и брокати ще превърнете обикновените моливи в нещо много красиво. Нанесете малко лепило върху моливите и поръсете с брокат. След това оставете да изсъхнат и готово.
Какво ще кажете за моливи, тефтерчета, тетрадки в красиви цветове с флорални мотиви? Децата имат нужда от настроение, за да играят и учат с удоволствие. С помощта на цветно тиксо може да украсите и преобразите всичко необходимо за училище.
Залепете от него навсякъде. Направете комплекти от тефтери, тетрадки и химикалки в еднакви цветове или бъдете различни като използвате разнообразие от десени. Всички материали за декорация може да откриете в кинкалериите или книжарниците. С тези красиви идеи ще намалите разходите около пазара за училище, а детето ще бъде доволно и щастливо. Успешен и шарен старт на новата учебна година!