Лошите навици на всяка зодия

Животът

03-09-2013, 07:19

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Според астрологията характерът на човек до голяма степен се определя от зодията му

Всеки човек притежава дразнещи и неприятни навици. Но доколко тяхното усвояване зависи от зодията? Според астрологията характерът на човек до голяма степен се определя от зодията му, така че това може би ни прави по-податливи към един или друг лош навик, пише try.bg. 

Овен – егоизъм. Представителите на тази зодия се славят с тяхната себичност. Той живее по правилото – всичко за него и нищо за другите.

Телец – силни материалисти. За телците парите и материалните придобивки са силно преследвани цели.Близнаци – разсеяност. Почти е невъзможно да приковеш за дълго вниманието на представителите от тази зодия. На близнаците им е много трудно да съсредоточат мислите и действията си в една посока.

Близнаци – разсеяност. Почти е невъзможно да приковеш за дълго вниманието на представителите от тази зодия. На близнаците им е много трудно да съсредоточат мислите и действията си в една посока.

Рак – лесно се пристрастяват към сладките неща и тютюнопушене. Раците лесно усвояват тези вредни за здравето навици, защото трудно се справят с тревожните проблеми и търсят подкрепа в сладкиши и цигари.

Лъв – самохвалство. Представителите на зодия лъв обичат да са център на вниманието, да бъдат хвалени и ухажвани. Когато никои от заобикалящите не им обръща внимание, те са склонни сами да насочат светлините на прожекторите към себе си.

Дева – критичност. За девите никога нищо не е достатъчно добре направено. Те не обичат да бъдат критикувани, но с лекота могат да посочат грешките на другите и да се опитват да ги поучат.
Везни – шопинг маниаци. Везните силно се привързват към красивите вещи и са склонни да харчат големи суми при пазаруване.

Скорпион – отмъстителност. При скорпионите едно прегрешение никога не остава ненаказано. Те винаги търсят възмездие за стореното.

Стрелец – фантазира си. Когато нещата опрат до честност, стрелците са склонни да преувеличават събитията, които са им се случили. Но иначе нямат проблем с истината, когато трябва да изразят мнението си за даден човек или проект.

Козирог - работохолизъм. Тези хора живеят, до голяма степен, за кариерното си израстване. Склонни са да пренебрегват близките си заради работата.

Водолей – неспокойни са. Водолеите имат таланта да привличат неприятностите и лесно може да ги разстрои и най-малкият проблем.

Риби – алкохол. Силно се привличат от различните спиртни напитки, когато изгубят творческите си способности.