Галерия "Графит" с Оскар за туризма

Туризъм

02-09-2013, 16:11

Снимка:

Хотел-галерия Графит

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Лично президентът и основател на Световните туристически награди Греъм Кук връчи статуетката

Хотел-галерия "Графит" във Варна получи Оскар в сферата на туризма за 2013 г. Церемонията се състоя в турския курорт Анталия, където бяха раздадени престижните отличия на 20-те Световни туристически награди (WTA) за регион Европа. Елитът на бранша, включително висши мениджъри на водещи туристически компании, министри и представители на бизнеса присъстваха на събитието, което е определено от списание Wall Street Journal като "Оскарите на туристическата индустрия". Конкурсът е признат в цял свят като най-добрия атестат за качество, в чест на онези компании, които поставят високи изисквания пред себе си и индустрията като цяло в предлагането на туристически продукти и услуги. 
 
Хотел-галерия "Графит" получи приза за " Най-добър бутиков хотел на България за 2013 година" в състезание с още два български хотела в своята категория. Лично президентът и основател на Световните туристически награди Греъм Кук връчи статуетката на представителите на мениджмънта на компанията.
Останалите победители за регион Европа са "Хилтън" за "Най-добър хотел", "Форте Вилидж Ризорт Сардиния" за "Най-добър курорт","Йоркшир за  "Най-добра дестинация", Цюрих за "Най-добро летище", "Луфтханза" за поредна година като "Най-добра авиокомпания".