Бензинджия обра работното си място и получи условна

Крими

28-08-2013, 14:28

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

31-годишният служител задигнал 4964 лева

Обслужващ работник на бензиностанция бе осъден в бързо производство от Районен съд - Варна за кражба на пари от дневния оборот. 31-годишният Н. Димитров призна, че на 12 август по време на нощна смяна, като се възползвал от служебното си положение отключил касата и отнел парична сума от дневния оборот на бензиностанция на бул. "Република" във Варна.

Подсъдимият се възползвал от краткотрайно излизане на касиерката извън търговския обект, и с помощта на нейния ключ успял да отнеме плик, съдържащ сумата от 4964 лв. На следващия ден управителите на бензиностанцията открили липсата на средствата от дневния оборот и по записа от охранителните камери стигнали до извършителя. 31-годишният Димитров е с чисто съдебно минало.

Към момента причинените в резултат на кражбата имуществени вреди са възстановени. След постигнато днес в съдебна зала споразумение, съдът му наложи наказание от 1 година лишаване от свобода, отложено с 3 години изпитателен срок. Споразумението е окончателно и влиза в сила веднага.