Съперниците на Гранд Про вече са в Камчия

Първата среща е утре от 20,30 ч. срещу Шаумян (Армения)

Отборите на Шаумян (Армения) и ФК Енкамп (Андора) са вече в Камчия и направиха по една тренировка преди срещите от предварителният кръг на Шампионската лига. Днес се очаква да пристигне и тимът на Железарец (Македония). Арменците кацнаха в Истанбул вчера по обед, а следобяд пристигнаха и андорците, които бяха посрещнати на летището в Букурещ и вече са настанени в базата в Камчия.

Също днес пристигат делегатът и съдиите. Първият е от Белгия, а реферите са от Франция, Румъния, Малта, Испания и Словакия.

Първенецът на България Гранд Про ще се изправи в първа среща срещу тима на Шаумян утре от 20,30 ч. В Четвъртък по същото време варненци играят с ФК Енкамп, а в събота е и последната среща на нашите момчета с Железарец (Македония). Днес "професионалистите" ще направят и последна тренировка преди мачовете от групата, а от 21 ч. е техническата конференция.

Наставникът на шампиона на България Димитър Пантев определи групата за двубоите от предварителния кръг. В нея попаднаха 14 играчи. Сред тях обаче няма да бъде записан сърбина Ненад Ранчич, на който жълтата карта така и не пристигна и той се прибра в Сърбия. От състава отпадат третият вратар Станимир Атанасов и полевите играчи Веселин Геренски и Мартин Великов. Аут за мачовете е и опитният Миша Милошевич заради травма в кръста.

Групата на Гранд Про: Костадин Иванов, Галин Милков, Валентин Колев, Стойчо Попчев, Димитър Кръстев, Бойко Косев, Димитър Пантев, Десислав Димитров, Георги Карагеоргиев, Христо Димитров, Йован Станкович, Иван Йованович, Марко Костич, Даниел Несторов

Програмата на Гранд Про за Шампионската лига:

28 август (сряда), 20:30 часа
Гранд Про - Шаумян (Армения)

29 август (четвъртък), 20:30 часа
Гранд Про - ФК Енкамп (Андора)

31 август (събота), 20:30 часа
Гранд Про - Железарец (Македония)