Геша: Точката си е точка

Доволен съм от всички момчета, раздадоха се на макс и изразходиха доста физически запаси, това е похвално, каза още треньорът на Спартак

Наставникът на Спартак 1918 Георги Иванов-Геша остана доволен от показаното от своите футболисти, при гостуването си в 4-ия кръг на "Б" група срещу Ботев Гълъбово. Геша сподели, че предвид развитието на срещата, соколите са можели както да спечелят, така и да загубят мача.

"Тежък мач, с много битка през целия двубой. Можем да сме доволни от резултата, а на моменти дори да съжаляваме за това равенство. Все пак точката си е точка и трябва да и отдадем заслуженото. Имахме доста ситуации, най-вече в края на двубоя. В последните минути домакините се хвърлиха вабанг, а ние ги хващахме на контраатака. Оставахме трима на двама, двама на един, но така и не успяхме да вкараме. И те имаха положения, които бяха плод по-скоро от стихийност, но в края и вратарят ни се намеси подобаващо. Доволен съм от всички момчета, раздадоха се на макс и изразходиха доста физически запаси, това е похвално", каза пред Varnautre.bg Георги Иванов-Геша.