Пламен Тимнев: Шест точки и голова разлика 1:1, това е прецедент

0:0 е най-логичният резултат за мача на Герена, каза бившият футболист на Черно море и Левски

Един от легендарните футболисти на Черно море Пламен Тимнев, който в кариерата си е ритал и за предстоящия съперник на "моряците" Левски, смята, че варненци няма да загубят мач в неделя. Тимнев, който бе категоричен, че е пристрастен и ще стиска палци за тима, воден от Георги Иванов сподели, че се съмнява Черно море да загуби срещата със "сините".
"Черно море е много добре групиран отбор и Левски трудно ще им отбележи гол. Силата на "моряците" е контраатаката и мисля, че именно тази игра ще търсят в София. Определено предимството е на страната на Левски – все пак мачът е на техен терен. Но мисля, че Черно море ще грабне поне точка. Не смятам, че резултатът ще е по-различен от предишните мачове на Морето – 0:0. Това е най-логичният за мен завършек на тази среща", каза пред Varnautre.bg Тимнев.

Пламен, който има 136 мача и 29 попадения за варненци, а за сините активът му е 35 срещи и 4 гола, е категоричен, че равният резултат няма да е успех за моряците и най-вече за Гонзо, който е максималист. "Гонзо иска повече от всичко да победи Левски, това е гарантирано. Футболистите пък знаят какво е да играеш на Герена и колко сладка може да е една победа на този стадион. За това няма как да не са мотивирани да се представят на ниво. Очаквам битка и като цяло равностоен мач. Двата отбора трудно бележат голове, така че 0:0 е най-очакваният от мен резултат. Той няма де е успех за Черно море, защото на отбора му трябват победи. Шест точки и голова разлика 1:1, това е прецедент. Само успехът устройва, Гонзо, Черно море и феновете на клуба. Трудно вкарваме, но да се надяваме, че точно в този мач ще успеем да реализираме", завърши Пламен Тимнев.