Магически ритуали на Пълнолуние - varna.utre.bg
Alternative Media Group

Магически ритуали на Пълнолуние

20 август 2013, 21:07 | една магьосница
  • Снимка:
    © Varnautre.bg

При пълна Луна белите лъчи имат най-голяма сила

Магично време е пълнолунието. И подходящо за много ритуали, с които да се отървем от нежеланото и да привлечем, това което искаме. Трите дни, в които трае пълнолунието използвайте за да поседите на плажа и да изхвърлите нещата, от които искате да се отървете.

Визуализирайте как вредните ви навици се разтварят в светлината. Искате да спрете цигарите или лошите мисли - просто ги оставете в отражението на луната в морето. Сегашното Пълнолуние във Водолей е много подходящо за освобождаване от самозаблудите, егоизмa и тщеславието. 

Пълната Луна пълни и късмета ни. Затова и магьосниците не пропускат да направят своите ритуали точно на Пълнолуние, което този месец настъпва на 21 август точно в 4:44 часа. 

В един от магичните форуми, вещи в занаята споделят някои свои практики, подходящи за всеки. Ето една от тях - по време на Пълнолунието кажете следното заклинание:

"Господарке на късмета, излез от своя скрит път. Благословена твоята светлина, падаща върху мен, както светлината на Луната, падаща отгоре, и в светлината на късмета нека бъда благословен(а) до следващата пълна луна!"

Заклинанието трае до следващото Пълнолуние, след което може да се поднови отново, уточняват магьосниците. 

Макар че пълната Луна има способността да ни отърве от вредните навици, тя умее и да ни събира с хора, с които искаме да бъдем. 

При Пълнолуние белите лъчи имат най-голяма сила. Под тях мислете за любимите си хора и си представяйте, че са до вас, изпълнени с обич и положителни мисли. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Без цензура