Геша: Феновете на Добруджа да си изпратят човек в лицензионната комисия

Като искат да участват във вземането на решения, кой заслужава лиценз и кой не, това е начинът, каза наставникът на Спартак 1918

Феновете на Добруджа да си изпратят човек в лицензионната комисия, като искат да участват във вземането на решения, кой заслужава лиценз и кой не", това каза наставникът на Спартак 1918 Георги Иванов-Геша по повод декларацията, пусната от феновете на Добруджа, която бе адресирана до Лицензионната комисия при Българския футболен съюз и средствата за масово осведомяване. В нея привържениците призовават БФС да отнеме лиценза на варненския клуб. Геша пък призова ултрасите на тима от Добрич да потърсят проблемите си на друго място.

"Проблемът на Добруджа не е Спартак. Да го потърсят в техния клуб. Нека да кажат как влязоха в „Б“ група. И как искаха да вземат мача срещу нас. Седмицата преди него се случиха странни неща", каза пред Varnautre.bg Геша.

"Загубата в последната минута тежи много. Аз знам какво е да загубиш точки в края на мача. Нека феновете на Добруджа да не търсят под вола теле, а да видят къде аджеба е проблемът в любимия им клуб", сподели още наставникът на Спартак 1918, като се пошегува, че от ЦСКА могат да се обърнат към феновете на Добруджа, които може би ще им решат проблемите с лиценза.

"Да отидат да инспектират и Българка армия, да кажат заслужава ли лиценз този стадион. Те говорят все едно имат лиценз за УЕФА. Знаем какви камъни са при тях. На 40 километра сме един от друг. Знаем си проблемите. Нека да се концентрират върху важния мач с Монтана в събота и да не се занимават с глупости", завърши Геша.