Пристанището скочи с колосална сума на "Непобедимите"

Кинаджиите постоянно добавяли нови и нови екстри

Сумата поискана от Пристанище Варна нараснала в пъти повече от предварително уговорената за снимките на екшъна "Непобедимите 3". Цената скочила, защото кинаджиите постоянно предявявали нови и нови претенции за начина, по който да ползват територията на порта. Продуцентите добавили допълнителни изисквания и от пристанището са били принудени да вдигнат цената, за да покрият изискванията на холивудските величия, научи Varnautre.bg.

Преговорите между ръководството на порта и продуцентите на филма, в лицето на самия Силвестър Сталоун, започнаха след 20 юли. Ставаше дума за използването на девето и десето кейови места. Част от сградите на администрацията също влизаха в договорката, за да бъдат ползвани за декор. Скоростните лодки, които трябваше да правят каскадите за гонките в морето, вече бяха доставени и складирани на територията на порта. Снимачните екипи се очакваше да пристигнат на 21 август, а самите кадри да бъдат заснети на 22-ри следобед, само за няколко часа. 

Министерството на транспорта даде разрешение за ползването на порта за снимки, съобщи самият транспортен министър Данаил Папазов. Управата на пристанището обаче е преценила какви да са параметрите на договора, сключен с кинаджиите. 

Минути по-късно: ЕКСКЛУЗИВНО! "Непобедимите" вече са във Варна