Ранените от взрива в Езерово вече са 11

ВИДЕО: Една жена е с контузия на главата, а друга е потърсила помощ в болницата в Белослав

Броят на ранените при взрива край Езерово вече е 11, съобщи зам.- шефката на Спешното  д-р Антоанета Касабова. Седем пострадали са отведени във Военна болница с различна степен изгаряния. Все още не се знае точното им състояние.

Една жена е с контузия на главата, а друга е потърсила помощ в болницата в Белослав. При взрива на втората цистерна са пострадали 9 души, посочи д-р Касабова. Заедно с пострадалите двама при първия взрив, пострадалите при инцидента край Езерово стават 11 души.
Двама от пострадалите са в реанимация. Това съобщи дежурният лекар към отделението по реанимация във Военноморска болница Варна, цитиран от Фокус. С 90% е един от пострадалите при инцидента край с. Езерово. Състоянието на пострадалия е много тежко, критично, той е интубиран и на системи.

Останалите, които са отведени във Военноморска болница, след преглед от специалист, по всяка вероятност ще бъдат отведени за лечение в клиниката по изгаряния. "Ситуацията е много напрегната, като при нас са двама от най-тежко пострадалите", каза дежурният лекар.

ВИДЕО от взрива