Закопчаха непълнолетен за отглеждане на трева

Крими

14-08-2013, 12:25

Снимка:

Impact Press Group/Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Заедно с криминално проявен мъж поливали тревата, когато ги хванали

Двама души са задържани за 24 часа за отглеждане на трева. Проверката е извършена от полицаите вчера вечерта. Те са хванали нарушителите в момента, в който поливали реколтата в необработваема земеделска нива. Те са отглеждали 11 броя растения от рода на конопа в местност Трудовашката чешма в землището на село Солник. Задържаните са са В.В. на 23 г. от Варна, криминално проявен, както и непълнолетно лице от Долни Чифлик. Растенията са иззети. По случая е образувано досъдебно производство.

Ден по-рано за притежание на наркотици за задържани други двама души  - С.И. на 40 г., осъждан за кражби и притежание на наркотици, и П.И. на 31 г. от Варна, не осъждана. Органите на реда са направили проверка в частен дом на ул. "Христо Попович". Те са намерили известно количество наркотично вещество, електронна везна, мобилни телефони, дигитални плеъри и фотоапарати, установени като обект на кражби.
Същият ден следобед в района на Морската градина е спипан 19-годишен младеж с 19 пакетчета марихуана. И той е задържан в полицията, а по случая е образувано досъдебно производство.