Непобедимите Слай и Арни няма да идват във Варна, само дубльорите им

Снимките ще бъдат направени в рамките на няколко часа

Само каскадьори и статисти ще се включат в снимките на "Непобедимите 3", на които декор ще е Пристанище Варна, научи Varnautre.bg. Снимачният екип ще бъде на територията на порта на 21 и 22 август. Самите кадри ще бъдат заснети следобед, само за няколко часа. 

За огромно разочарование на варненци Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и останалите екшън икони няма да мерят мускули на местна почва. 

Техни дубльори, които ще изпълняват каскадите и десетки статисти обаче ще се изсипят на варненския порт. Гонки с лодки по море, взривове и други пироефекти ще "разтресат" варненското пристанище. 

Част от сградите на администрацията ще бъдат ползвани за декор. Скоростните лодки, които ще се правят каскадите пък вече са доставени и складирани на територията на порта. Продуцентите са харесали пето кейово място за основните снимки. Освен там, камерата ще се завърти и на девето и десето кейови места. 

Министерството на транспорта е дало разрешение за ползването на порта от снимачаният екип, уточни транспортният министър Данаил Папазов във Варна. Управата на пристанището обаче е преценила какви да са параметрите на договора, сключен с кинаджиите.