Посрещаме Деня на младежта с 24 часа маратон от събития

Варна Лайф

07-08-2013, 09:53

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

11-12 август » Грандиозно парти с Део, Лео и Играта

За първи път във Варна ще бъде организиран маратон на младежки събития. Той ще продължи 24 часа, посветен е на международния ден на младежта и е в подкрепа на кандидатурата на Варна за "Европейска младежка столица 2016". 

Началото на събитието ще бъде на 11-ти август от 10 часа на входа на Морската градина, където ще ви очакват с четки и бои, ако искате да получите интересна рисунка по тялото. Ако нямате нищо против да изрисуват цялото ви тяло, Боди арт е вашето събитие.

От 13:00 ч стартира и Работилничка 13. За морски магнитчета за спомен от морето, а в 15:00 ч е любопитният пленер за художници и непрофесионалисти.

В 16:00 ч всеки ще може да сподели любимата си приказка, а от 17:00 ч Българският червен кръст ще демонстрират много полезни техники за реагиране при инциденти. Малко по-късно започва и нещо също рядко виждано в града ни – ще ни покажат как се правят бижута от натурални материали.

Ще има и медитация, йога, фотоизложба, плажен волейбол, и още много забавления.

Акцент е грандиозното парти в клуб Ла Плая, което стартира в 22:00 ч, а на сцената ще излязат Део, Лео и Играта. С тях ще посрещнем и официалния международен ден на младежта - 12 август. 

Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна и Национална програма за младежта.