79-годишната Пенка Балева с десети парашутен скок

Поднасям го като подарък на любимия ми град Варна по случай празника на града – 15 август

На 79 години варненката Пенка Балева, член на клуб „Адреналин”, направи поредния си парашутен скок на летището в Монтана. В навечерието на Деня на Варна тя посвети своя полет на жителите на морската столица и отправи послание към тях: "Отново и отново, и отново, независимо какъв е моят полет – от мост или от самолет, отварям широко ръце и прегръщам цяла България!:

Днес се състоя моят 10-ти тандемен парашутен скок от 4 000 метра височина.

На 79 години варненката Пенка Балева, член на клуб „Адреналин”, направи поредния си парашутен скок на летището в Монтана. В навечерието на Деня на Варна тя посвети своя полет на жителите на морската столица и отправи послание към тях:

„Отново и отново, и отново, независимо какъв е моят полет – от мост или от самолет, отварям широко ръце и прегръщам цяла България!

Днес се състоя моят 10-ти тандемен парашутен скок от 4 000 метра височина. Поднасям го като подарък на любимия ми град Варна по случай празника на града – 15 август.

Съкровената ми мечта е всички българи, независимо дали живеят в страната или извън нея, да проявят добронамереност и всеки с възможностите си да допринесе за един достоен полет на красивата ни родина напред и нагоре!

Гордея се, че съм българка и прегръщам всеки българин, и в най-отдалеченото кътче на страната ни и по света! Вярвам в разума и в доброто и зная, че то ще се случи!”