Двама починали и двама с опасност за живота след 10 тежки катастрофи

Крими

29-07-2013, 15:07

Снимка:

Impact Press Group/Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Двама загинаха в автомеле до Пивовара

Пътните инциденти са през изминалите три дни

10 тежки катастрофи са станали през последните три дни във Варненска област. При инцидентите са загинали двама души, други двама са с опасност за живота. 10 пък са пострадалите, за които няма опасност за живота.
Както ВарнаУтре вече писа, двама души загинаха по пътя за село Тополи. 47-годишният водач загубил управление над автомобила и се блъснал в автобус. На място са починали шофьорът на колата и неговият спътник – В.Й. на 21 г. от Белослав. По случая е образувано досъдебно производство. На същия ден в Четвърто РУП е получен сигнал, че на около 500 м след с. Звездица е намерен пострадал мъж. На място е изпратен екип, който установява, че пострадалият е А.Ж. на 44г. При движение с велосипед той загубил контрол и паднал на пътното платно. В следствие на удара получил съчетана травма – фрактура на череп, ребра и лява предмишница. Настанен е за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота.

 

В събота, около 12:30 часа, автомобил "Фолксваген Голф", управляван от Н.Х. на 24 г. блъснал внезапно пресичащо между паркирали автомобили дете. То е с контузии и е настанено за лечение в Окръжна болница. Още един пешеходец е блъснат през уикенда. Инцидентът е станал на ул. "Д-р Пискюлиев". 78-годишният мъж е с контузии, след като върху него е връхлетял велисопедист. 

Още една тежка катастрофа е станала в събота. При нея е пострадал непълнолетен пътник, който е с опасност за живота. Инцидентът е станал в 4:10ч. по пътя Добрич – Варна.
20-годишната водачка на "Пежо" при изпреварване е губила контрол над автомобила, излиза от пътното платно и се преобръща в канавката. Пострадало е дете от с. Изворско, което получава съчетана травма – фрактури на череп, шийни прешлени, гръдни прешлени и дясна предмишница. То е настанен в МБАЛ "Св. Анна" и е с опасност за живота.

При друга катастрофа, станала в неделя в района на Ветрино, също има пострадал с опасност за живота. 49-годишната С.П при движение с несъобразена скорост, излиза от пътя и се блъска челно в дърво. В следствие на инцидента са пострадали двама души – жената, водач на автомобила. Тя е с разкъсна рана на глава, фрактури на лява ключица и ребро. Настанена е в Окръжна болница с опасност за живота. Другият пострадал е мъж на 47 години. Той е с фрактура на таз и контузия на гръден кош. Няма опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.