Гранд Про започва подготовка за Шампионската лига с 18 играчи

Спорт

22-07-2013, 15:10

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

22-годишният сърбинът Александър Степич, който за последно е играл в Найсус (Ниш), ще играе за шампиона на България по футзал

Шампионът на България по футзал Гранд Про ще започне днес подготовка за мачовете от Шампионската лига, на които е домакин. "Професионалистите" ще се опитат да прескочат предварителния кръг, където ще играят с тимовете на Железарец (Македония), Шаумян (Армения) и ФК Енкамп (Андора). Двубоите са от 28 до 31 август в Камчия. Подготовка ще започнат 18 футболисти, между които и петима сърби. Между тях и едно ново попълнение. Това е 22-годишният сърбинът Александър Степич, който за последно е играл в Найсус (Ниш). В отбора ще се завърне и друг сръбски футболист Марко Костич. От тези играчи непосредствено преди квалификациите е се определи група от 14 футболисти, на които ще се разчита в мачовете в група "Е" на надпреварата.

Подготовката ще е разделена на два етапа, като първият ще е две седмици и ще се проведе на Гранд хотел Варна. Втората част ще е на плажа и в Тринити Парк.

До този момент варненци нямат уговорена нито една контролна среща, като тепърва ще си търсят съперници.

18-те, с които Гранд Про започва подготовка: Костадин Иванов, Станимир Атанасов, Валентин Колев, Стойчо Попчев, Димитър Кръстев, Десислав Димитров, Георги Карагеоргиев, Мирослав Милошевич, Христо Димитров, Йован Станкович, Иван Йованович, Марко Костич, Веселин Геренски, Александър Степич, Бойко Косев, Димитър Пантев, Даниел Несторов, Мартин Великов.