Калиакра привлича юноша на Черно море

Спорт

14-07-2013, 18:47

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Други двама започват със Светкавица в понеделник

Калиакра привлича юноша на Черно море, научи Varnautre.bg. Това е младият талант от школата на варненския клуб Мустафа Мустафа. Муси ще се присъедини към тима от Каварна утре, като в близките дни се очаква да подпише своя първи професионален договор. Младият халф, със силен ляв крак, който играе еднакво добре на левия бек и като ляв краен нападател, взе участие в контролата на Каварна с Нефтохимик и остави добри впечатления в треньора на „маргарините” Левент Аврамов.

Разбра се още, че младите таланти на Тодор Каменов Костадин Иванов и Диян Малчев ще се присъединят към тима на Светкавица. Двамата ще вземат участие в поне една контрола на тима от Търговище, като след това наставникът Никола Спасов ще прецени дали ще разчита на тях през сезона. Малчев е желан и от тима на Несебър.

Останалите четирима футболисти излезли о школата на Черно море - Никола Найденов, Станислав Николов и близнаците Георги и Николай Атанасов, продължават да се готвят с тима на Спартак 1918, като в близките дни ще стане ясно, дали Георги Иванов-Геша ще им предложи договори със „соколите”.