Хванаха петима шофьори пияни зад волана

Крими

12-07-2013, 12:14

Снимка:

Impact Press Group/Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Единият е немски турист

а три дни са хванати петима пияни шофьори. Единият е бил немски турист, който карал "Киа" на паркинг в к.к. Златни пясъци. 46-годишният мъж шофирал след употреба на алкохол – 1,5 промила, установено след химическа експертиза.
Друг пиян зад волана е предизвикал катастрофа на 10 юли около 19 часа в село Калоян. 57-годишният Д.Д. е бил с "Пежо 306" и 2,13 промила в издишания въздух.
Бързо полицейско производство е започнато и срещу Р.И. на 44 г. от Нови Пазар. Вчера около 1:30 часа в Девня, на кръстовището между ул. "Кап. Петко" и бул. "Райко Даскалов", при полицейска проверка на "БМВ", е установено, че шофьорът управлява автомобила след употреба на алкохол - 1,40 промила в издишания въздух. Той е  отказал да му бъде взета кръвна проба.
С 2,09 промила е хванат вчера около 12.30 часа 31-годишният Г.М. Засечен е да шофира пиян личния си автомобил в к.к. Чайка, от плаж Кабакум в посока х-л "Журналист".
Последният случай е от днес. Около 00:50 часа, на плажната алея на "Аспарухово", при полицейска проверка е установено, че С.Т. на 42 г. от гр. Варна управлява "Форд Орион" след употреба на алкохол – 1,39 промила в издишания въздух. На водача е направен кръвен тест. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.