Три коли нацелиха крайпътни дървета

Животът

08-07-2013, 14:30

Снимка:

Impact Press Group/Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Блъснаха жена пресякла на червено

Три автомобила са се блъснали в крайпътни дървета. Шофьорите и пътниците са без опасност за живота. На 5 юли около 9.54 часа "Сеат" е самокатастрофирал на около 1 км от разклона за с. Изворско. Автомобилът е бил управляван от 32-годишната К.Н. Блъснал се е в мантинела вдясно по посока на движението, след което се е завъртял и се е блъснал в крайпътно дърво. Вероятна причина за инцидента е движение с несъобразена скорост. Шофьорката е настанена в МБАЛ "Св. Анна" с травма на глава, гръден кош, крайници и комоцио. 

В събота около 1 часа "Ауди 80" малко преди с. Рудник също се е блъснало в дърво. Шофьорът С.Г. на 43 г. е бил с 1.2 промила. Пътници в колата са били и жена на 38 г. и дете. И тримата са прегледани в болница и освободени за домашно лечение.
С контузии е и турска гражданка, шофирала "Ауди А3". Вчера около 6.30 часа по бул. "В. Левски", поради несъобразена скорост, изгубила контрол над автомобила. Колата е излязла вляво от пътя, блъснала се е в крайпътно дърво и се е преобърнала.

В петък около 9.10 часа по бул. "Осми Приморски полк", на кръстовището с ул. "Царевец", "Шкода Фабия" е блъснала пресичаща на червено пешеходка. 67-годишната жена е с фрактура на глезена.