Иван Портних: Няма морско червено – Варна е синя!

Мисия Варна

05-07-2013, 17:28

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Крайно време е да спрем с вечното мрънкане, че пари няма, че държавата трябва да ни оправи

Младежки фестивали като FUNSITY, който се провежда в момента в Морската градина, трябва да обновят културния календар и имиджа на Варна като туристическа дестинация. Tова заяви Иван Портних, кандидат за кмет на Варна от ГЕРБ, подкрепен от десни, земеделски и патриотични организации, при посещение на част от спортните мероприятия.

"Това е задача, която трябва да изпълним, за да можем с достойнство да се справим и с едно друго предизвикателството – Варна да стане младежка столица през 2016 г. Имаме всички шансове за това – град с отлични възможности, креативни млади хора, богато културно-историческо наследство", допълни той. 

На финала на предизборната кампания Иван Портних се обърна към младите хора: "Призовавам ви да гласувате в неделя – за европейското бъдеще на този град. Крайно време е да спрем с вечното мрънкане, че пари няма, че държавата трябва да ни оправи.  Във Варна живеят интелигентни, свободни, работливи и предприемчиви хора. Трябва да им бъдат създадени условия, за да се реализират, така сами ще дръпнем развитието на града напред – с финансова дисциплина и прозрачност, с ясни правила, с активна работа по европейските проекти. Не възраждане на статуквото, а модерно дясно мениджърско управление е нужно на града. Няма морско червено, Варна е синя".