"Рено" се заби в дърво, "Мерцедес" отнесе мантинела

Животът

04-07-2013, 13:29

Снимка:

© Varnautre.bg/Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Двама мотоциклетисти пострадаха в катастрофи

"Рено" се е блъснало в крайпътно дърво в местност Ментешето. Шофьорът е на 25 години, движил се с несъобразена скорост и изгубил контрол над автомобила на около 200 метра от кръстовището с ул. "Я. Мустаков". Инцидентът е станал на 1 юли около 1.50 часа. В следствие на удара са пострадали пътниците в лекия автомобил – момче на 24 г. и непълнолетно момиче. И двамата са прегледани и освободени за домашно лечение.

Катастрофа е имало и във вторник около 12.15 часа на автомагистрала "Хемус", преди разклона за Невша в посока Шумен. Товарен автомобил "Мерцедес", управляван от Г.Т. на 25 г. от Нови Пазар, поради движение с несъобразена скорост се е блъснал в мантинелата.

През вчерашния ден са пострадали и двама мотоциклетисти. Единият инцидент е станал около 17.15 часа в Западна промишлена зона. Товарен автомобил "Волво", управляван от румънски шофьор, отнел предимство и се блъснал в насрещно движещ се мотоциклет "Ямаха". Мотоциклетистът е прегледан в болница и освободен за домашно лечение.

Другият инцидент е станал около 17.40 часа по ул. "А. Курчатов" в посока към бул. "Вл. Варненчик". "Ауди", управлявано от В.П. на 21 г. от Провадия, при завой на ляво, отнема предимство и се блъска с насрещно движещ се мотоциклет "Сузуки". Мотоциклетистът е с контузии на двете ръце и на глезените.