Билети от по 1000 лв. за Cage of Glory 4

Ценните хартийки се продават в мрежата на Eventim.bg

Състезанието по MMA Cage of Glory 4 ще се проведе на 13 юли в клуб Event 87 в Обзор. Билетите вече се продават в мрежата на Eventim.bg на цени от 15 лв., но има и ВИП-маси на цени 450, 600 и 1000 лв. Ценните хартийки са в ограничен тираж, затова побързайте, за да не изпуснете шоуто.

За закупуването им виж тук!

Иначе един от ММА-героите на Cage of Glory 4 - Рони Александър (Венецуела) в четвъртък ще гостува в “Шоуто на Слави” по bTV. Любителите на смесените бойни изкуства ще могат да го видят след 22,30 ч. В Обзор той ще се бие в кат. до 77 кг с руснак. Венецуелецът ще бъде в ефир в компанията на мач-мейкъра на събитието Николай Добруджански.

След няколко драстични промени при подготовката на събитието, списъкът с бойците в крайна сметка е почти готов. В Cage of Glory 4 ще има 2 нови срещи, одобрени от организатора Митко Урумов.

Освен срещата на Саид Халилов (Русия) с Рони Александър в кат. до 77 кг. В турнира влиза и Росен Димитров-Близнака. Той също ще има съперник от Русия при 77-килограмовите.
Файт-картата претърпя промени, които можете да видите по-долу. Естествено, възможно е някой от руските бойци да се откаже, но организаторите имат варианти и ще реагират веднага.

Профи-боевете в Cage Of Glory 4

до 62 кг: Симеон Димитров (Дупница) vs. Виктор Димитров (Варна)

до 70 кг: Валентин Николов – Извънземното (Русе) vs. Александър Евстатиев (Варна)

до 77 кг: Янко Борисов (София) vs. Драгомир Йорданов (Варна)

до 77 кг: Саид Халилов (Русия) vs. Рони Александър (Венецуела)

до 77 кг: Росен Димитров-Близнака (София) vs. ТВА от Русия

(Заб. Преди 5-те профи мача ще се проведат 3 аматьорски подгряващи боя.)