И земеделците подкрепиха кандидата за кмет Иван Портних

Мисия Варна

03-07-2013, 14:37

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Зад него вече застават 8 партии и федерации

Политическа партия БЗНС – Варна обяви, че подкрепя кандидатурата на Иван Портних, кандидат за кмет на морската столица, издигнат от ГЕРБ. "Вярваме в демократичните ценности, вярваме че единственият правилен път на развитие на Варна е модерен дясноцентристки и европейски", обяви представителят на БЗНС Стойчо Стоев.
Иван Портних вече получи подкрепа от СДС, "Новото време", "Гергьовден", "Свободен избор", "Радикалдемократическата партия", ВМРО, Федерацията на свободните граждани.
"В неделя предстои много важен избор пред варненци. Те трябва да кажат дали морската столица ще бъде модел за управление или ще остане под контрола на БСП, ДПС и тъмното задкулисие зад тях, проектирани в "независимия" кандидат за кмет Христо Бозов. Предстои цивилизационен избор, дошло е време разделно! Вярвам в здравия разум на варненци, които винаги са имали ясна, точна и в много случаи изпреварваща преценка за събитията. Надявам се, че няма да позволим градът да бъде оставен в ръцете на хората на Делян Пеевски!", каза Потних, като благодари за подкрепата на БЗНС.