Виктор Димитров: Cage of Glory е шанс за мен да се изявя

Виктор Димитров е 21-годишен и тежи 65 кг. Статистиката му в профи срещите по ММА е 3 победи, 0 равни, 0 загуби. На 13 юли в Обзор той ще се бие в Cage Of Glory 4 в кат. до 62 кг със Симеон Димитров – Лоренцо от Дупница.

- Здравейте, как влязохте в семейството на бойните спортове?
- С бойни изкуства не съм и предполагал, че някога ще се занимавам.Стана доста случайно - просто един ден реших и го направих. А то взе, че ми допадна и лека – полека, излезе на преден план.

- Кога започнахте по-сериозно да се занимавате с ММА?
- С ММА започнах да се занимавам по-сериозно, когато дойдох във Варна преди около 2 г. Допреди това тренирах единствено самбо/джудо.

- Сега при кои треньори се подготвяте?
- Подготвям се при Николай Добруджански и Димитър Димитров, на които съм изключително благодарен за професионалното отношение към състезателите в нашия отбор.

- ММА как излезе на преден план?
- ММА изелзе на преден план за мен, с това, че е доста интересн и различен спорт,който можеш винаги да научаваш нови и нови за теб неща.

- Как попаднахте в Cage Of Glory?
- Във веригата на Cage of Glory влязох след покана на главните организатори и лично Митко Урумов, за което им благодаря. Твърде голяма е възможноста която ми дават!

- Информацията Ви за Лоренцо? Имали сте 3 мача с него.
- Информацията ми за противника е доста. Да, имали сме 3 мача досега, от които 2 аматьорски и 1 професионален. Изключително балансиран състезател с много добра игра в стойка, която не отсъпва на играта му на земя. Набрал е инерция, след като спечели последния си профи мач, а след това победи и в граплинг турнира, но разбира се, ще прекъсна серията му от победи.

- Целите Ви при евентуален успех на 13 юли?
- Моите цели при евентуален успех на 13-ти са да продължавам да се състезвам с пълни сили и разбира се, след известно време, да се насоча на запад.

- Кой е фен №1 на трибуните?
- Това е сестра ми, която не изпуска мой мач и е много по напрегната от мен, когато има насрочена дата за двубой.