И ВМРО подкрепя Иван Портних за кмет на Варна

Мисия Варна

25-06-2013, 18:15

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Решението е взето след заседание на Общинската организация

ВМРО-Българско национално движение излезе с декларация в подкрепа на Иван Портних на предстоящите кметски избори. Решението е взето след заседание на Общинската организация. Така кандидата на ГЕРБ за кмет на Варна вече разчита и на ВМРО.

Преди дни лидерите на пет десни политически сили и представители на граждански структури декларираха подкрепата си. Това са Федерацията на свободните граждани, СДС, Новото време, Гергьовден, Радикалдемократическа партия и Свободен избор.

Публикуваме текста на декларацията.

Декларация на ВМРО-Българско национално движение гр.Варна
След заседание на Общинската организация на ВМРО-БНД и анализ на политическата обстановка в страната и гр.Варна, под вълната от протести срещу правителството на Орешарски и преяждането с власт на ДПС решихме:
ВМРО-Варна застава зад кандидатурата на Мениджъра Иван Портних, с цел по всякакъв начин да се противопоставим на кандидатите - на ДПС, БСП и Дилян Пеевски да овладеят и Варна.  Смятаме, че в лицето на Иван Портних, като доказал се млад мениджър, ние ще имаме един успешен градоначалник, който ще превърне Варна в съвременен европейски град.
Ние си запазваме правото да бъдем и най-големият коректив на бъдещият кмет, защото интересите на Варненци трябва винаги да стоят на първо място.
ВМРО-Варна призовава всички свои членове и симпатизанти, а така също и всички родолюбиви българи заедно да се противопоставим на триглавата ламя ДПС-БСП-Атака да погуби и Варна, като окажем своята подкрепа за мениджъра Иван Портних.  
Заедно можем да върнем приза на Варна, като най-добър град за живеене.