Гранд Про домакин в предварителния кръг от Шампионската лига

Шампионът на Бъгария по футзал ще привлече трима сърби и Дани Несторов от Левски, както и двама състезатели от варненските отбори

Отборът на Гранд Про ще е домакин в първия предварителен кръг на шампионската лига, научи Varnautre.bg. Това стана ясно преди броени минути, след като на официалния сайт на UEFA бе изнесена информация, че европейската централа е присъдила за втора поредна година шампионът на България да приеме мачовете от предварителният кръг на най-престижния турнир на Стария континент.

Съперниците на варненци ще станат ясни на 23 юли, като мачовете ще се играят от 27 август до 1 септември. Двубоите ще се проведат в Камчия, тъй като Варна не разполага със зала за провеждането на събитието.

Тимът ще започне подготовка след като станат ясни съперниците в групата. Като преди това, от клуба на шампионите ще проучат отборите, срещу които ще се изправят.

В тима се очаква да пристигнат трима сърби и Даниел Несторов от Левски София Запад, както и двама родни играчи от варненски тимове.