Фронтът изригна срещу узаконяването на циганските коптори

Мисия Варна

13-06-2013, 18:37

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

БСП и ДПС са решили да се отблагодарят на циганите, изригнаха от НФСБ във Варна

БСП и ДПС са решили  да се отблагодаряват на циганите за това че гласуваха за тях, като им узаконят копторите. Това е тезата на Националният фронт за спасение на България и в частност на областният им координатор във Варна Костадин Костадинов по повод идеята на депутатите да узаконяват незаконните жилища. Той е категоричен, че социалната политка на парламентарна коалиция между социалистите, ДПС и "Атака" е насочена към циганите, ане към българите. 

"БСП са или тотално некадърни и късогледи олигофрени, които подготвят тотален разпад на държавата или са поели такъв ангажимент към своите избиратели. За мен и двете са валидни, защото като управляващата коалиция БСП и ДПС са доказали, че хем са национали предатели, хем идиоти", изригна той.  

От  Фронта във Варна предупредиха, че ако скандалната поправка в Закона за устройство на територията стане факт ще сезират Комисията за защита от дискриминация. Още от сега  започнат да събират и подписи за завеждане на колективен иск. 

НФСБ са категорични, че отново се прилагат двойни стандарти. "Едни ги съдят за остъклени тераси и ги карат да ги събарят, на други им узаконят незаконите коптори", коментира Костадинов.  По думите му поправка е нарушение на Конституцията, според която  всички български граждани са с равни права, но с промяната циганите се поставят над законите в държавата.