Турски хазартен бос оглежда казина и хотели за арабския пазар

Новините

13-06-2013, 10:53

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

"Окианус груп" гледа и към към медицинския туризъм, балнеолечението и строителството

Турският хазартен бос и председател на борда на директорите на турско – арабската финансова група "Окианус груп" Юнус Дюз пристига днес във Варна, за да търси подходящ инвестиционен сектор за свободните арабски капитали по нашето Черноморие. Първоначален интерес за него представляват основните ни морски хотелски комплекси и казина, някои от които по начална преценка на фирмата могат да бъдат успешно наложени на арабския пазар като предпочитани туристически дестинации.

Предимствата на курортите в региона не се изчерпват само с природните дадености и богатата гама развлечения, важно допълнение е и либералното данъчно законодателство в страната, както и членството ни в ЕС.

В по – дългосрочен план, инвестиционните интереси на Окианус груп са насочени към медицинския туризъм, балнеолечението и участието в мащабни строителни проекти, предвид натрупания през последните няколко години в района на град Ербил, Северен Ирак, опит в предприемаческата дейност.

Централата на Оканиус груп е в Истанбул, Турция. Компанията притежава регионални представителства и редица дъщерни фирми в страните от Близкия изток и Северна Африка.