Наближава двудневен фестивал на модата и красотата във Варна

Варна Лайф

12-06-2013, 15:25

Снимка:

VIP Fashion

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Над 800 ценители на модата ще се съберат за да изгледат дефилетата представящи най-новите модни тенденции.

Фестивалът на модата и красотата e един от най-големите и престижни модни форуми в България, на който се дава възможност на различни модни марки (български и чуждестранни) да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор – Модна Агенция VIP Fashion Group.

Шестото издание на „Фестивал на модата и красотата“, Варна 2013, ще се проведе на 21 и 22 юни в лятната градина на Гранд Хотел Варна в Комплекс „Св. Свети Константин и Елена“.

Двете поредни вечери ще съберат над 800 гости от България и чужбина.

На Фестивала ще бъдат представени новите колекции на най-известните марки дрехи, обувки, аксесоари и бижута.

Във Фестивала на модата и красотата  ще вземат участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата "Мис Варна" -  Снежанка Касабова, Ирена Иванова, Алиса Ганева, Вирджиния Мутафчиева и Ирена Григорова.

Лице на Фестивала ще бъде Ива Атанасова - носителката на титлата "Best Model of the World 2011, а за водещ е поканен актьорът Симеон Лютаков.

Стайлингът на моделите ще бъде поверен на топкоафьора Конда Кондов (Салони Nushi) и екипа на гримьорката Кристина Славова