Миро Манолов: Литекс ме иска от много време

Спорт

07-06-2013, 20:27

Снимка:

АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Не знам кой ще ми е треньор, заяви новото попълнение на "оранжевите"

Новото попълнение на Литекс Миро Манолов разкри, че интересът на ловчанлии към него датира от доста време. Юношата на ЦСКА заяви още, че не е наясно с това, кой ще му бъде треньор в тима от града на люляците.

"Аз доколкото знам интересът на Литекс към мен е от доста време, но самият трансфер се осъществи лесно, за 2-3 дни. Не съм крил нищо. Вчера разбрах, че интересът датира от доста време. Не знам кой ще ми бъде треньор в Литекс, аз вече съм един футболист на тима и толкова", заяви Манолов.

"Това, което се случва с Литекс и ЦСКА не е моя работа, аз съм един футболист, там преценяват други хора", коментира темата за евентуалното сливане на двата клуба играчът.

Колкото до това как е дошло решението за трансфера в Литекс, Манолов обясни: "Като цяло аз усетих , че имам нужда от промяна. Този интерес от Литекс, реших, че е шанс за мен. В Черно море играех на друг пост, предпочитам да играя на моя пост. Изкарах шест години и половина в Черно море. Там започнах професионалния си път. Искам да благодаря на феновете за подкрепата във всички тежки моменти. Няма да ги забравя, аз съм привързан към тима", завърши Манолов.