В Икономическия университет приемат документи за изпити

Мисия Варна

05-06-2013, 08:44

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

От тази година те могат да се подават и онлайн през сайта на университета

Вече стартира приемът на документи за участие в кандидатстудентски изпит, в юнската сесия, на Икономическия университет във Варна. От тази година те могат да се подават и онлайн през сайта на университета. Крайният срок за подаване на документи онлайн е 11 юни 2013 г.
На 20 юни 2013 г.  започва набирането на документи за участие в класиране. Документите ще се приемат до 5 юли 2013 г. включително, от 8.00 до 17.00 часа, в зали 127в и 127г на І етаж, в сградата на университета на бул. "Княз Борис І" № 77, или в разкритите кандидатстудентски бюра.
От 20-ти юни до 5-ти юли документи за участие в класирането трябва да подадат всички желаещи да кандидатстват в учебното заведение. Университетът осигурява избор между 19 акредитирани специалности от четири професионални направления: "Икономика", "Администрация и управление", "Туризъм" и "Информатика и компютърни науки".
От учебната 2013/2014 година в бакалавърска програма започва обучение по "Международен туризъм" изцяло на руски език. Завършилите тази специалност придобиват професионална квалификация "Туризъм".  Обучението се провежда в редовна форма и е с продължителност 4 години. Специално за чуждестранни граждани от тази година в Колежа по туризъм към Икономически университет - Варна стартира прием в специалност "Мениджмънт в туризма" с обучение изцяло на руски език.