Седем от най-големите лъжи, които изричат мъжете

Животът

03-06-2013, 06:55

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Хроничните лъжци бързо се разпознават!

Лъжата в отношенията между мъжа и жената може да има различни измерения. Понякога е забавна, но друг път може да заболи много от нея, пише Az-jenata. Хроничните лъжци бързо се разпознават и е добре веднага да бъдат елиминирани и изведени извън играта. И въпреки, че не винаги могат да играят по правилата, мъжете донякъде си имат своите причини да ни лъжат.

Обикновено или искат да се издигнат в очите ни, или се опитват да прикрият някакви свои слаби места и недостатъци. Добре е да бъдем нащрек и да внимаваме на какво кимаме одобрително и кои думи заслужават нашето повишено внимание.

Разбира се, прекалената мнителност изобщо не е здравословна за нас, дами. Бъдете будни и готови да чуете едни от най-големите лъжи на мъжете. А те са:

„Готвиш страхотно, даже по-добре от майка ми“ – Той е толкова влюбен в манджите на мама, че няма търпение тя да му сготви любимите сарми, но няма как да ви го каже, защото просто иска да си спести мрънкането ви.

„Нещо стана с Фейсбук-а и загубих една част от приятелите ми." – Да, бе да?! Просто вече сте му леко досадна или иска да види дали ще го потърсите по други канали. Его!

„Разтребил съм специално за теб.“ - Друг път, просто всеки понеделник и четвъртък идва жената, която чисти апартамента му.

„Роклята ти стои много добре, купувай я.- От 4 часа обикаляте по магазините. На него му е все тая дали тя описва несъвършенствата във вашата фигура. Той просто иска да излезе максимално бързо от мола.

Все още съм наранен от последната връзка и не съм готов да започна нова.“ – Може и така да е, но по-вероятно е да не иска да започне с вас . Той просто иска неангажиращ секс.

„ Всяко лято почивам на море, зимата карам ски в чужбина. Супер, но защо няма нито една снимка от тези приятни места? Голяма част от мъжете се опитват да създадат илюзията, че разполагат с добри материални средства, по ред причини. Или жената харесва материално стабилни мъже, или просто прикриват ниските си доходи.

Свърших!“ – За съжаление, ако сексът с вас не харесва на човека, с който сте решили да се позабавлявате, и приключи бързо-бързо, много е вероятно да симулира еякулация. Няма как да разберем, освен ако не проверим презерватива.