Accept признаха Каварна за световна рок столица

Новините

02-06-2013, 11:52

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Днес Kavarna Rock ще представи Аналгин, Alisa, Doro Pesch и разбира се Purple

"Черно фередже" откри първия ден от Kavarna Rock 2013. Бандата излезе със забавни костюми, като най-колоритен беше басистът Фънки, който беше облечен в розова рокля и руса перука. Фестивалът събра любителите на рок музиката със страхотни банди.

Thunder и Aria успяха да се срещнат с фенове след репетициите си. Още в ранния следобед в събота имаше огромни групи хора, които очакваха рокаджиите за автографи. Руската банда позната като "Източния Айрън Мейдън" беше посрещната с руски знамена и много ентусиазъм и за пореден път беше утвърдена от феновете като класика в руските рок и метъл изпълнители.
Accept от своя страна направо взриви феновете, още със самото излизане. Wolf Hoffmann наелектризира въздуха, като заби с новата си поръчкова китара, чакана с нетърпение от заклетите фенове през последните месеци. Mark Tornillo, който в вокал на бандата от 2010г., изпя някои от най-големите хитове на бандата, още от времето на Udo Dirkschneider. Под небето на Каварна зазвучаха Metal Heart, I’m a Rebel и, разбира се , песни от албума Stalingrad.
Първата вечер от фестивала завърши зрелищно с невероятен бис, саунд на световно ниво и сцена която завладя вълните от рок фенове. Accept направиха подобаващ финал с думите - "Каварна е световната рок столица", които бяха истинско признание за фестивала.
Днес Kavarna Rock ще представи Аналгин, Alisa, Doro Pesch и разбира се Purple, които ще закрият подобаващо Kavarna Rock Fest 2013.