Детски футбол за купата на кмета

Без цензура

31-05-2013, 14:43

Автор:

Денислав Георгиев

Всичко от Автора

Специални благодарности към спортно-развлекателен комплекс "Младост", който ще бъде домакин на състезанието на 1 юни от 9.30 часа

Макар малцина да знаят кой точно е кмет на Варна днес, и кой ще изпълнява тази длъжност след седмица, все пак утре е 1 юни. А в деня на детето въобще не ни пука за политика и политици. В центъра са децата и наблягаме на разни приятни изживявания за тях. Разбира се свързани със спорта.

Тъй като Варна няма градоначалник, на помощ ни се притече Христо Христов – кмет на район "Младост". С неговата подкрепа успяхме да организираме детски футболен турнир на 1 юни. Ще се включат 8 отбора от варненски детски градини, разделени в 2 групи по 4. Мачовете ще са в 2 полувремена по 10 минути. Победителите в групите ще играят финал, вторите ще определят носителя на купата за трето място. Турнирът започва в 9.30 часа, а награждаването ще бъде около 12.30 ч. Специални благодарности към спортно-развлекателен комплекс "Младост", който ще бъде домакин на състезанието.
Главен организатор е Димитър Алексиев, с партньорството на АМФЛ и ДФК "Делфините". Sportideas също помага с това-онова. Най-важното е децата да поспортуват на 1 юни…преди да отидат на сладкарница.