Нова вълна освободени в Черно море

Гонзо работи усилено върху селекцията

Наставникът на Черно море Георги Иванов, както и ръководството на клуба, работят усилено върху селекцията за предстоящия сезон. Гонзо вече разговаря с няколко футболисти, които са заинтересовани от офертата на моряците, като дори някой от тях са приели предложението и ще акостират на Тича за първото занимание на 14 юни. Ако до седмица, треньорът постигне договорка с поне 80% от набелязаните футболисти, със сигурност ще има нова вълна освободени.

Както вече писахме, Гонзо има желание да гради отбор с много нови играчи, като за целта трябва да се раздели и с някой от смятаните за основни футболисти през миналия сезон. Веднага след последния мач договорите си с Черно море разтрогнаха шестима от предвидените първоначално играчи – Паломино, Тошко Колев, Самуел Камазола, Себастиян Комел, Симеон Симеонов и Детелин Димитров. Очаква се поне още един или двама футболисти да се разделят с Морето през юни.

"На никой не му е приятно да се разделя с футболисти. Правим го това за да развиваме отбора. Надявам се до старта на подготовката да сме готови с по-голямата част от селекцията. За лагера в Банско можем да изчакаме 1-2 нови футболисти", каза Гонзо.