Тошко Каменов ще води 17-годишните в Елитната група през новия сезон

Решението на силните хора в клуба е продиктувано от добрата работа на Каменов при 19-годишните

 

Наставникът на юношите на Черно море, състезаващи се в Елитната група до 19 г. Тодор Каменов от новия сезон ще поеме родените през 1997 г. таланти от школата на моряците, научи Varnautre.bg. След края на сезона Тошко трябваше да поеме най-малките моряци в академията, но през новата кампания той ще води тима в Елитната група до 17 г.. Решението на силните хора в клуба е продиктувано от добрата работа на Каменов при 19-годишните, но все още не е официално. По-всяка вероятност рокадата ще се случи след края на сезона в Елитната група, на 19 юни.

До сега треньор на този набор бе Иван Маринов, който през новия сезон ще поеме най-малките деца в школата, родени през 2005 г.

Така младият и доста амбициозен треньор в академията на Морето ще проведе лятна подготовка с 17-годишните футболисти преди началото на новия шампионат и ще води тима в Елитната група до 17 г.

При футболистите, родени през 1995 г., които през новия сезон ще представят школата на Морето в Елитната група до 19 г., няма да има промяна. На този набор треньор остава легендата на Черно море Станислав Стоянов, който има амбиции за силено представяне през сезон 2013/2014 г.