Националите по плажен футбол с 3 контроли в Унгария

Спорт

28-05-2013, 15:46

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Петима варненци с повиквателни, трима дебютанти в групата

Националният отбор по плажен футбол ще гостува в Унгария, където ще изиграе три контролни срещи с тима на домакините, научи Varnautre.bg. По покана от унгарската футболна федерация българите ще премерят сили срещу унгарските си колеги от трети до седми юни. В съвместен лагер с унгарците, край бреговете на Балатон, двата тимa ще премерят сили на 4-ти, 5-ти и 6-ти юни. Лагерът е част от подготовката на националния отбор за първото ни участие в Евролигата по плажен футбол.

Изпратени са повиквателни на 12 футболисти, трима от които са дебютанти в националния отбор в този спорт. Това са Огнян Брайнов (ФК Русе), Антон Иванов (Мастер) и Стоян Мантаров (Мастер).

Групата за контролите в Унгария: Живко Парашкевов (ФК Русе), Огнян Брайнов ( ФК Русе), Филип Филипов (Академика), Иво Велчев (СА МВР), Антон Иванов (Мастер), Стоян Мантаров (Мастер), Костадин Иванов (Одесос), Добромир Господинов (Спартак), Георги Минков (Спартак), Чавдар Петров (Спартак), Калоян Цветков (Спартак). Играещ треньор на националния тим е варненецът Симеон Христов.