Шоколадови състезания в Морската в най-сладкия ден

Животът

22-05-2013, 12:39

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

В събота в 10 часа започва най-сладкия ден

За четвърта поредна година децата на Варна ще имат своя най-сладък ден. Най-мащабният по рода си детски празник, ще се проведе по традиция под открито небе на сцена Амфитеатър в Морската градина на Варна, на 25 май от 10 до 19 часа.

Това което прави събитието уникално е факта, че освен осигурените сладки подаръци за всички участници на сцената, успяваме да дарим на голяма част от публиката безплатен сладък пир от лакомства и безброй изненади, интересни игри, томболи, и разбира се – много, много награди, коментират организаторите. 

Акцент в програмата и тази година е надяждането с шоколадови шишчета, съпроводено със сътворяването на "Платното на радостта", на което дечицата оставят отпечатък с малките си шоколадови ръчички. Вкусната емоция е предвидена за 11 часа. 

Както досега в програмата ще участват над 800 деца от школите по изкуства вече не само от Варна. Сред изпълнителите ни тази година имаме вече състави от Община Аврен и Община Суворово.

В празничната фиеста ще участват близо 30 детски вокални групи, танцови състави, учебни школи и формации, детски балети и пр.